opleidingen

Regeneratieve landbouw

Samen met boerderij Bodemzicht hebben we alles op tafel gelegd om jou een onvergetelijke opleiding in Regeneratieve landbouw te geven. Terug naar de basis met deze inleidende online opleiding: waarom, wat en hoe, in jouw eigen context.
Wortel in tuinbroek opleiding regeneratieve landbouw

Cooked history

Deze cursus gaat over het ontdekken van jouw Cooked history. Wat betekent dit en waarom is het belangrijk om jouw eigen geschiedenis te bekijken door de lens van voedsel? Of je nu een chef-kok bent of een verhalenverteller, of je dit professioneel of persoonlijk doet; je zal worden geïntroduceerd tot een nieuw niveau van verhalen vertellen door middel van voedsel. We beloven je: na deze cursus is een wortel niet langer 'gewoon een wortel'.
Ira en Ayra Kip in de keuken aan het koken.

Persoonlijk leiderschap in Food & Agri

Persoonlijk leiderschap in Food & Agri is dé opleiding die je in de veranderlijke wereld van voedsel en landbouw weer het roer in handen geeft. Je gaat op jouw eigen manier betekenis en invulling geven aan persoonlijk leiderschap. We gebruiken jouw persoonlijke verhaal, je drijfveren, je plek, je voorbeelden, je kwaliteiten, je valkuilen en je lange en kortetermijn doelen.

Net Positive Young Academy

Ontdek de kracht van een 'net positive mentality' en de impact ervan op de voedselketen in ons drie maanden durende programma. In deze hands-on ervaring krijg je een diepgaand inzicht in hoe je deze mentaliteit kunt integreren in je bedrijfsstrategie en persoonlijke doelen.
Net Positive Young Academy

Online Boerenversneller

De Online Boerenversneller is een uniek programma voor agrarisch ondernemers die op zoek zijn naar duurzaam en financieel perspectief. In deze online opleiding ga je op creatieve wijze aan de slag met je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van videolessen en opdrachten kom je stapsgewijs tot innovatie, test je jouw nieuwe ideeën, ontwikkel je een toekomstbestendig verdienmodel en een sterke pitch. Na deze opleiding heb je alles in huis om op jouw eigen manier in te spelen op veranderingen in de landbouw.
Lege schoolbanken in een schuur

Boerenversneller

De Boerenversneller is een uniek programma voor ondernemers in de agrarische sector die op zoek zijn naar een toekomstbestendig verdienmodel. Deelnemers gaan aan de slag met hun bedrijf en persoonlijke ontwikkeling, en werken met experts van binnen en buiten de sector aan innovatie op het eigen erf. Bij de Boerenversneller ontmoet je een groep gelijkgestemden, met uiteenlopende plannen. Hier ontstaan nieuwe ideeën, samenwerkingen en vriendschappen.
Deelnemers Boerenversneller in een veld

A prototyping mindset

Deze online cursus is je eerste stap naar het worden van een voedselveranderaar. We leren je hoe je eenvoudig jouw voedselidee kunt ontwikkelen en een essentiële mentaliteit - een prototyping mindset - voor overgang kunt verwerven. Honderden studenten, voedselprofessionals en boeren hebben al geleerd hoe ze hun ideeën kunnen testen voor succes. Ben je klaar om je bij hen aan te sluiten?
Studenten aan het werk tijdens een workshop van A prototyping mindset