Man aan het werk achter de laptop | Finding your business focus Food Hub

Finding your business focus

Bij Food Hub weten we dat ondernemerschap gepaard gaat met allerlei dynamieken en fasen. Of je nu net begint met ondernemen, al een bedrijf runt dat succesvol groeit, of wellicht enkele uitdagingen ervaart, de opleiding 'Finding your business focus' leert je alles over het vinden én behouden van focus binnen jouw bedrijf. Het maakt eigenlijk niet uit in welk stadium of welke situatie je bedrijf zich bevindt, wat je wil, is meer focus - en dat is wat je zal krijgen.    

Gefaciliteerd door

Food Hub

Start vanaf

Direct beginnen (online)

Prijs

119,-

Waarom deze opleiding volgen?

Je bent waarschijnlijk maar al te bekend met het gezegde: ‘Het leven is wat er gebeurt als je druk bezig bent andere plannen te maken’. Terwijl je streeft naar het bouwen van een solide bedrijf en het uitwerken van je ideeën en strategieën, kunnen dagelijkse urgente zaken je aandacht opeisen en langetermijndoelen worden uitgesteld. We hebben de neiging om te worden opgeslokt door dringende, maar niet altijd belangrijke taken, terwijl de echt essentiële, maar minder urgente aspecten naar de achtergrond verschuiven. Klinkt dit bekend?

Deze opleiding nodigt je uit om even te vertragen om daarna des te sneller te kunnen gaan. Door een stap terug te nemen en de bredere behoeften van je bedrijf te evalueren, leg je een solide basis voor toekomstige groei. En dat is waar deze opleiding om draait: het ontwikkelen van een scherpere focus en het maken van weloverwogen keuzes die jouw bedrijf vooruit helpen. Tegen het einde van de opleiding zal je niet alleen je focus hebben gevonden, maar beschik je ook over praktische tools om op elk gewenst moment je strategie aan te passen.

*Let op: dit is een Engelstalige opleiding

Ontmoet de expert

Jeroen van IJzerloo is algemeen directeur en mede-eigenaar van Food Hub. Hij is daar verantwoordelijk voor de operationele en financiële aspecten. Met zijn achtergrond als ontwikkelingseconoom en zijn ervaring bij Rabobank Nederland, weet hij hoe trends en ontwikkelingen in de maatschappij vertaald kunnen worden naar het leiden van je bedrijf. Naast Food Hub is hij medeoprichter van 5voor1, een adviesbureau dat boeren en het MKB adviseert bij het ontwikkelen van toekomstbestendige bedrijfsmodellen.

Portretfoto van Lelani Lewis

Ontmoet je moderator

Lelani Lewis zal je van A to Z door deze opleiding begeleiden. Als initiatiefnemer van Code Noir organiseert ze interactieve pop-up diners waarin de culinaire geschiedenis van het Caribisch gebied wordt verkend. Lelani is ook de oprichter van Whisk Food Studio en lanceerde onlangs haar eerste kookboek.
Lelani: “The more you try, the more you fail, the more you know which way you need to go.”

Wat ga je leren?

Curriculum:

0. Hi there!

1.1 Introduction
1.2 Course workbook
1.3 Example student

2.1 The magic of zooming in and out
2.2 Zoom out: your company’s ecosystem
2.3 Zoom in: your competences and limitations

3.1 What is BMC?
3.2 How do I create a BMC?
3.3 How does BMC assist me?

4.1 Fill out your BMC
4.2 Value proposition
4.3 Customer segments
4.4 Customer relationships & channels
4.5 Income
4.6 Key resources and partners
4.7 Activities
4.8 Costs

5.1 Analysing your data
5.2 Key activities
5.3 Customer segments versus customer relations
5.4 Income versus value proposition and customer segments
5.5 Key factors versus costs

6.1 Your BMC harvest and finding focus

Credits
We would love to hear from you

Schrijf je in

Wat krijg je

  • 10 instructie video's (inclusief ondertiteling en transcripten)
  • Expert video van Jeroen van IJzerloo
  • Jouw persoonlijke werkboek & een voorbeeldwerkboek
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • Onbeperkte toegang (inclusief toekomstige updates)
Schrijf je nu in

€119

incl. BTW

FAQ

Je hebt een scherm en internet nodig. Dat is het mooie: je kunt de cursus in het comfort van je eigen huis, en in je eigen tijd volgen! We raden je wel aan om het werkboek te printen.

Na ontvangst van je inloggegevens kan je direct van start!

Ga naar https://foodhub.teachable.com/ en klik rechtsboven op ‘login’.
Na het inloggen kom je bij jouw opleiding(en) terecht.

We hebben vertrouwen in de kwaliteit van ons onderwijs. Mocht jij echter binnen 14 dagen na aankoop van de opleiding het gevoel hebben dat je niets hebt geleerd of het niet nuttig vond, dan ontvang je een volledige terugbetaling.

Mocht je (technische) problemen tegenkomen, neem dan gerust contact op met support@foodhub.nl. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Bekijk ook onze volledige FAQ pagina, misschien staat het antwoord op je vraag daar tussen.