Studenten aan het werk tijdens een workshop van A prototyping mindset

A prototyping mindset

Deze online cursus is je eerste stap naar het worden van een voedselveranderaar. We leren je hoe je eenvoudig jouw voedselidee kunt ontwikkelen en een essentiële mentaliteit - een prototyping mindset - voor overgang kunt verwerven. Honderden studenten, voedselprofessionals en boeren hebben al geleerd hoe ze hun ideeën kunnen testen voor succes. Ben je klaar om je bij hen aan te sluiten?

Gefaciliteerd door

Food Hub

Start vanaf

Meteen beginnen

Prijs

119,-

Opties bekijken

Waarom deze opleiding volgen?

Ben je al een tijdje aan het nadenken over een voedselgerelateerd idee of project dat je wil nastreven, waarbij je je tegelijkertijd enthousiast en onervaren voelt? A prototyping mindset helpt je om je idee om te zetten in een solide bedrijfs- of projectplan. Deze mindset heeft honderden mensen geholpen bij verschillende soorten voedselprojecten en -bedrijven om de fase waarin je nu zit te doorlopen. We hebben deze opleiding ontwikkeld voor een brede groep voedselprofessionals – mensen die in de voedingssector werken – die de uitdagingen van een veranderend voedselsysteem willen aangaan.

In deze opleiding helpen we je om je voedselidee eenvoudig te ontwikkelen. We nemen je mee door een stapsgewijze aanpak en moedigen je aan om belangrijke strategische beslissingen te nemen om ervoor te zorgen dat jij en je idee op het juiste spoor zitten. Prototyping is een levensvaardigheid die van toepassing zal blijken te zijn op meerdere ideeën en uitdagingen die je mogelijk tegenkomt.

*Let op: dit is een Engelstalige opleiding

Portretfoto van Maarten Essenburg

Ontmoet de expert

Maarten Essenburg gelooft dat we het spelen niet moeten vergeten. Hij heeft het creatieve collectief KampVuur opgericht, host een podcast over levenslessen, brouwt ambachtelijk bier en helpt jonge creatieven om van hun passie hun beroep te maken zonder hun ziel te verliezen.

In de loop der jaren heeft hij de vaardigheid van het ontwerpen en begeleiden van strategische workshops onder de knie gekregen en heeft hij de kracht van a prototyping mindset ontdekt. Voor Food Hub heeft hij die mindset verspreid door betrokken te zijn bij een breed scala aan studenten.

Portretfoto van Lelani Lewis

Ontmoet je moderator

 

Lelani Lewis zal je van A to Z door deze opleiding begeleiden.  Als initiatiefnemer van Code Noir organiseert ze interactieve pop-up diners waarin de culinaire geschiedenis van het Caribisch gebied wordt verkend. Daarom weet ze als geen ander hoe ze Bereide Geschiedenissen kan vertellen, delen en ontwikkelen. Lelani is ook de oprichter van Whisk Food Studio en lanceerde onlangs haar eerste kookboek.
Lelani: “The more you try, the more you fail, the more you know which way you need to go.”

Wat ga je leren?

Curriculum:

0. Hi there!

1.1 Introduction video

1.2 Course workbook

1.3 Example student

2.1 Expert video Maarten Essenburg

3.1 Supposed problem

3.2 Proposed solution

3.3 Testing

3.4 Validation

4.1 Some last words

4.2 Wrap up

4.3 Curated sources by the expert

Online course

Wat krijg je?

  • 8 instructie videos (inclusief ondertiteling en transcripten)
  • Expert webinar met Maarten Essenburg
  • Jouw persoonlijke werkboek
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • Zorgvuldig samengestelde bronnen om verder te verdiepen
  • Onbeperkte toegang (inclusief toekomstige updates)
Schrijf je nu in

€119

incl. BTW

FAQ

Je hebt een scherm en internet nodig. Dat is het mooie: je kunt de cursus in het comfort van je eigen huis, en in je eigen tijd volgen! We raden je wel aan om het werkboek te printen.

Deze opleiding is gebaseerd op zelfstudie. Je kunt er zo lang of kort over doen als je zelf wil. We raden je aan om de opleiding aaneengeschakeld te volgen, opgedeeld in 4 of 5 aparte momenten.

Na ontvangst van je inloggegevens kan je direct van start!

Ga naar https://foodhub.teachable.com/ en klik rechtsboven op ‘login’.
Na het inloggen kom je bij jouw opleiding(en) terecht.

We hebben vertrouwen in de kwaliteit van ons onderwijs. Mocht jij echter binnen 14 dagen na aankoop van de opleiding het gevoel hebben dat je niets hebt geleerd of het niet nuttig vond, dan ontvang je een volledige terugbetaling.

Mocht je (technische) problemen tegenkomen, neem dan gerust contact op met support@foodhub.nl. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Bekijk ook onze volledige FAQ pagina, misschien staat het antwoord op je vraag daar tussen.