Lege schoolbanken in een schuur

Online Boerenversneller

De Online Boerenversneller is een uniek online programma voor ondernemers in de agrarische sector die op zoek zijn naar een toekomstbestendig verdienmodel. In dit programma ga je aan de slag met je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling. Beproefde methodes en oefeningen zijn vertaald naar de agrarische sector die door middel van toegankelijke videolessen worden uitgelegd. Het resultaat: een nieuwe manier om naar je bedrijf te kijken, om plannen voor de toekomst te maken en een getest verdienmodel.

Gefaciliteerd door

Food Hub & De Nieuwe Boerenfamilie

Start vanaf

Coming soon

Prijs

Coming soon

Wat kan je verwachten?

De online Boerenversneller is hét online ondernemersprogramma voor agrarisch ondernemers. Food Hub heeft een aantal toegankelijke videolessen samengesteld, gebaseerd op de formule van de Boerenversneller. Ervaringsdeskundige Heleen Lansink is daarbij jouw gids, en neemt je mee van theorie naar praktijk. Het resultaat: een nieuwe manier om naar het bedrijf te kijken, om plannen voor de toekomst te maken en een getest verdienmodel.

De Online Boerenversneller is in de loop van 2023 beschikbaar, en wordt aangeboden in losse modules. Dit biedt jou de mogelijkheid om lessen uit de “klassieke” Boerenversneller vanaf de keukentafel te volgen, wanneer het jou uitkomt.

Portretfoto van Heleen Lansink voor de Online Boerenversneller en Food Hub

Ontmoet de moderator

 

Heleen Lansink is melkveehouder bij De Melktapperij in het Twentse Haaksbergen en daarnaast is ze agro-influencer. Ze maakt zich hard voor groen boeren. Haar uitgangspunt: maatschappelijk diensten zoals biodiversiteit, waterbuffering en gezondheid van plant en dier moeten een serieuze financiële waarde hebben. Als moderator van de Online Boerenversneller, neemt Heleen je mee door de modules gebaseerd op beproefde methodes en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vlag Europese Unie | Food Hub

Deze opleiding is tot stand gekomen met steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.