Lege schoolbanken in een schuur

Online Boerenversneller

De Online Boerenversneller is een uniek programma voor agrarisch ondernemers die op zoek zijn naar duurzaam en financieel perspectief. In deze online opleiding ga je op creatieve wijze aan de slag met je bedrijf en persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van videolessen en opdrachten kom je stapsgewijs tot innovatie, test je jouw nieuwe ideeën, ontwikkel je een toekomstbestendig verdienmodel en een sterke pitch. Na deze opleiding heb je alles in huis om op jouw eigen manier in te spelen op veranderingen in de landbouw.

Gefaciliteerd door

Food Hub & De Nieuwe Boerenfamilie

Start vanaf

Nu beschikbaar

Prijs

595,-

Voor wie en waarom?

Ben jij een agrarisch ondernemer met oog voor de toekomst, heb je de wens om het anders te doen dan de vorige generatie, maar weet je nog niet precies hoe? Of loop je voorop in de landbouwtransitie en heb je behoefte om je bedrijfsplan verder uit te diepen? De Online Boerenversneller biedt jou de handvatten om aan de slag te gaan met je bedrijf én persoonlijke ontwikkeling. De opleiding is geschikt voor zowel beginnende- als ervaren ondernemers, en van toepassing op grote- en kleinschalige bedrijven.

De Online Boerenversneller biedt de mogelijkheid om op zelfgekozen momenten met de opleiding bezig te gaan. Je strijkt neer aan de keukentafel, laat je meevoeren door de moderator, en pauzeert de opleiding zo vaak als je wil.

 

Samen, slimmer boeren

Vanuit de vruchtbare gronden van De Nieuwe Boerenfamilie, een initiatief van Food Hub dat sinds 2018 de traditionele grenzen van de landbouw verlegd, komt een vernieuwende opleiding: de Online Boerenversneller. De opleiding biedt agrarisch ondernemers de handvatten om aan de slag te gaan met hun bedrijf én persoonlijke ontwikkeling, en brengt deze een stap verder door de digitale ruimte te betreden.

 

Als een uitbreiding van het succesvolle Boerenversneller programma, stelt de Online Boerenversneller gebruikers in staat om op een flexibele en toegankelijke manier deel te nemen, vanuit het comfort van hun eigen huis of kantoor.

 

We nodigen je uit om deel uit te maken van deze spannende nieuwe fase in de ontwikkeling van de Nederlandse landbouw, waar de samenwerking tussen boeren en niet-boeren niet alleen wordt aangemoedigd, maar wordt gezien als de sleutel tot het bereiken van een duurzamere en innovatievere toekomst voor ons allemaal.

Koop de opleiding

Dit kan je verwachten..

  • Zes modules die samen een complete opleiding vormen, waarin je als agrarisch ondernemer een veranderroute volgt
  • Flexibel en toegankelijk online leren, aangepast aan jouw persoonlijke schema
  • Begeleid door "boeren-influencer" en toekomstdenker Heleen Lansink
  • Word automatisch lid van De Nieuwe Boerenfamilie, een platform dat innovatie in de landbouw aanjaagt. Inclusief een uitnodiging voor de Boerenfamiliedag
  • Coaching van experts in het veld, met de mogelijkheid om coachingsessies te boeken voor verdere ontwikkeling
Ga naar De Nieuwe Boerenfamilie

€595

incl. BTW