agenda

30 augustus

Bekendmaking Food100

Op 30 augustus wordt de jaarlijkse Food100-lijst van de meest impactvolle voedselveranderaars in Nederland onthuld. Deze lijst erkent de personen die zich inzetten voor een beter en duurzamer voedselsysteem.

Bekendmaking
Bekijken
06 september

Low Food Festival 2024

Ontdek de toekomst van gastronomie op het Low Food Festival 2024, van 6 t/m 8 september 2024 in Amsterdam. Verbind, proef en inspireer met ons voor een unieke, inclusieve en duurzame culinaire ervaring. Noteer alvast deze data, en stay tuned voor meer informatie.

Save the date
Bekijken
09 september

Net Positive Young Academy

Schrijf je in voor de september-editie van de NP3 Young Academy en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst. Samen met andere young professionals duik je in de wereld van de voedselketen, leer je over de urgentie van netto-positiviteit en ontwikkel je een nieuwe mindset en de tools om verandering teweeg te brengen.

Deadline
Bekijken
26 september

Boter, kaas en havermelk

Met trots kondigen we de lancering aan van Boter, kaas en havermelk, het nieuwste boek van Joris Lohman, oprichter van Food Hub. Door zijn jarenlange ervaring in de hele voedselketen, van biodynamische boerderijen tot hightech kassen en traditionele bakkerijen, biedt Joris een diepgaand perspectief op de huidige uitdagingen van het systeem. Zijn genuanceerde inzichten én praktische adviezen maken dit boek een onmisbaar handboek voor iedereen die wil bijdragen aan een betere wereld. Op 26 september in de boekhandels.

Lancering
Bekijken
14 oktober

Food Inspiration Days

Ontdek tijdens de Food Inspiration Days 2024 hoe "New Dutch" de toekomst van de Nederlandse keuken vormgeeft. Verken de innovatieve ontwikkelingen in smaak, technieken, en de rol van technologie in foodservice.

Evenement
Bekijken
28 oktober

Net Postive Young Academy

Schrijf je in voor de november-editie van de NP3 Young Academy en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst. Samen met andere young professionals duik je in de wereld van de voedselketen, leer je over de urgentie van netto-positiviteit en ontwikkel je een nieuwe mindset en de tools om verandering teweeg te brengen.

Deadline
Bekijken
20 november

De Top van Onderop 2024

De succesvolle eerste Top van Onderop in smaakte naar meer. Daarom organiseert het Nationaal Klimaatplatform een tweede landelijke editie op woensdag 20 november 2024. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Save the date
Bekijken