agenda

22 maart

Samen, slimmer boeren op De Nieuwe Boerenfamiliedag

De Nieuwe Boerenfamilie is jarig! Ze viert haar vijfde verjaardag groots tijdens De Nieuwe Boerenfamiliedag op 22 maart. Een unieke gelegenheid om samen te komen met 'familieleden' uit alle hoeken van Nederland, te leren en geïnspireerd te raken door de innovaties in de landbouw.

Evenement
Bekijken
28 maart

Gerrie en Ton ontmoeten elkaar bij de bushalte tijdens de LTO Noord ledendag

Voor veel boeren en tuinders is het een onzekere tijd. Wat wordt er besloten vanuit de overheid? Past het bij alle maatregelen die ondernemers al hebben uitgevoerd? Hoe gaat hun toekomst eruit zien? In de voorstelling "Melkbus" zie je met de nodige zelfspot deze struggle terug. Op 28 maart is de voorstelling te zien op de LTO Noord ledendag.

Evenement
Bekijken
09 april

Een frisse start in voedselinnovatie met de lancering van Food Innovators

Op een frisse middag in april, te midden van de groene omgeving van de Flevo Campus, wordt een nieuwe bladzijde omgeslagen in de wereld van voedselinnovatie. Dit is de ambitie van Food Innovators, een plek waar dromen en ambities van voedselondernemers werkelijkheid worden.

Evenement
Bekijken
17 april

Net Positive Spring Parade

De Net Positive Spring Parade richt op de toekomst van voedsel en duurzaamheid. Het brengt honderden young professionals samen om te discussiëren, te leren en netwerken rondom cruciale thema’s in het voedselsysteem. De dag omvat panelgesprekken met leiders uit de sector en diepgaande sessies over innovaties in voedselproductie.   Meer informatie en mogelijkheid om je aan te melden volgt binnenkort.

Evenement
Bekijken
23 april

Plantaardig pionieren bij Plant FWD

Plant FWD 2024 komt eraan! Op 23 en 24 april zal Theater Amsterdam het toneel zijn voor een evenement dat draait om plantaardige voeding, duurzaamheid en innovatie. Na een veelbelovende start vorig jaar, biedt de editie van 2024 praktische inzichten, netwerkmogelijkheden en inspiratie voor iedereen in de plantaardige sector.

Evenement
Bekijken
06 mei

Net Positive Young Academy

Schrijf je in voor de mei-editie van de NP3 Young Academy en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst. Samen met andere young professionals duik je in de wereld van de voedselketen, leer je over de urgentie van netto-positiviteit en ontwikkel je een nieuwe mindset en de tools om verandering teweeg te brengen.

Deadline
Bekijken
09 september

Net Positive Young Academy

Schrijf je in voor de september-editie van de NP3 Young Academy en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst. Samen met andere young professionals duik je in de wereld van de voedselketen, leer je over de urgentie van netto-positiviteit en ontwikkel je een nieuwe mindset en de tools om verandering teweeg te brengen.

Deadline
Bekijken
28 oktober

Net Postive Young Academy

Schrijf je in voor de november-editie van de NP3 Young Academy en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst. Samen met andere young professionals duik je in de wereld van de voedselketen, leer je over de urgentie van netto-positiviteit en ontwikkel je een nieuwe mindset en de tools om verandering teweeg te brengen.

Deadline
Bekijken