samenwerken

We maken programma’s op maat voor kleine en grote partijen die een rol hebben of willen pakken in de voedsel- en landbouwtransitie. Je kan bij ons terecht voor onderwijs, verandering, kennis en advies.
Een foto van de Boerenversneller, een programma van Food Hub. Een groep mensen stapt van de veerboot af.

De transitie naar een eerlijk, divers en duurzaam voedselsysteem maken we samen.

Food Hub heeft zich de afgelopen zeven jaar ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van voedselonderwijs en innovatietrajecten, en is gespecialiseerd in het opleiden van professionals binnen bedrijven en overheden. Ook voor nieuwkomers in de sector en particulieren heeft Food Hub een passend aanbod – kijk bij opleidingen. Daarnaast zijn we de enige aanbieder van een accelerator voor agrarisch ondernemers: de Boerenversneller.

Academies

In samenspraak met opdrachtgevers organiseert Food Hub diverse trainingen, cursussen en workshops. Volledig verzorgde programma’s, gericht op verschillende doelgroepen en thema’s van de voedseltransitie: korte ketens, eiwitten, eetcultuur, verdienmodellen en meer. Van een groepstraining persoonlijk leiderschap tot een meerdaagse excursie door de voedselketen, of een langlopend traject voor ondernemers in heel Nederland.

Communities

De voedsel- en landbouwtransitie vraagt om samenwerking op allerlei (vak)gebieden. Food Hub is bedreven in het bouwen van sterke, interdisciplinaire communities die veranderingen realiseren. Dat doen we door de community te voorzien van nieuws, kennis en inspiratie, passende programma’s aan te bieden en samenwerking te faciliteren. Bovendien stellen we altijd ons netwerk ter beschikking.

Ontwerpen

Partijen die een verandering teweeg willen brengen in de wereld van voedsel en landbouw kunnen daarbij de hulp van Food Hub inschakelen. Het kan gaan om een verandering van de eigen organisatie (intern) of de wens om een bepaald project op te zetten (extern). Ook als de vraagstelling nog niet helder is, weten we er raad mee. Samen ontwerpen we de gewenste verandering.

Evenementen

Het bijeenbrengen van (verschillende groepen) mensen is essentieel voor een succesvolle voedseltransitie. Online, offline, voor tien, honderd of duizend personen: bij Food Hub draaien we onze hand niet om voor een evenement. We hebben ervaring met organisatie, programmering, productie en communicatie van evenementen.

Onze samenwerkingen

Samenwerken?

Portretfoto van Lieke Tegels voor Food Hub

Lieke helpt je graag verder!

lieke@foodhub.nl