Persoonlijk leiderschap in Food & Agri

Persoonlijk leiderschap in Food & Agri is dé opleiding die je in de veranderlijke wereld van voedsel en landbouw weer het roer in handen geeft. Je gaat op jouw eigen manier betekenis en invulling geven aan persoonlijk leiderschap. We gebruiken jouw persoonlijke verhaal, je drijfveren, je plek, je voorbeelden, je kwaliteiten, je valkuilen en je lange en kortetermijn doelen.

Gefaciliteerd door

Food Hub

Start vanaf

Direct beginnen

Prijs

€199,-

Opties bekijken

Dit kun je verwachten

In deze opleiding, ontwikkeld door co-founder Joszi Smeets, ga jij op jouw eigen manier betekenis en invulling geven aan persoonlijk leiderschap. We gebruiken jouw persoonlijke verhaal, je drijfveren, je plek, je voorbeelden, je kwaliteiten, je valkuilen en je lange en korte-termijn doelen.

Bij Food Hub ervaren we keer op keer dat persoonlijk leiderschap van essentieel belang is voor iedereen in de wereld van voedsel en landbouw. Ook binnen ons eigen team staan we vaak stil bij de vraag of we nog op koers liggen, want de wereld van voedsel en landbouw verandert razendsnel, en wij hebben net als jij gekozen om onderdeel te zijn van die verandering.

Politiek, technologie, het klimaat, maatschappelijke trends en actualiteiten maken dat ons speelveld continu verandert. Het lijkt soms haast onmogelijk hier leiding aan te geven. Zaken als deskundigheid, macht of positie zijn niet meer voldoende: de wereld van voedsel vraagt om een integrale, inclusieve aanpak en verbindend leiderschap.

Ontmoet je trainer

 

De afgelopen 10 jaar heeft Joszi, eerst als directeur van het Slow Food Youth Network en daarna als oprichter en creatief directeur van Food Hub midden in de voedselbeweging gewerkt en trainingen gegeven. Joszi is de creatieveling van het Food Hub team en bouwt onze onderwijsprogramma’s en producten.

 

Ze richtte samen met Joris Lohman Food Hub op omdat ze als sociaal geograaf sterk gelooft dat de voedseltransitie door mensen wordt gedreven en dus emotioneel en cultureel geladen is. Het is zo groot maar ook heel klein, en dat maakt voedsel het beste instrument om in handen te hebben.

 

Meer dan 700 studenten doorliepen de training Persoonlijk leiderschap die Joszi ontwikkelde. Of ze nu met grote of kleine bedrijven werkte, met studenten of ervaren ondernemers, met stedelijke veranderaars of pioniers op het boerenerf, in die tien jaar werd voor haar keer op keer bevestigd dat je juist in deze veranderlijke tijd in staat moet zijn om je eigen persoonlijkheid optimaal te gebruiken. Precies daar gaan wij in deze opleiding mee aan de slag.

Wat ga je leren?

Bekijk het curriculum:

0. Voordat je van start gaat leggen we je even kort uit hoe de opleiding is opgebouwd.

1.1 Introductie video

1.2 Jouw persoonlijke werkboek

1.3 Jouw intentie

2.1 Video portret Joszi Smeets

2.2 Als een kapitein

2.3 Doel, bestemming en visie

3.1 Instructie video

3.2 De appel (audio)

3.3 Voedselherinneringen

3.4 Het voedsellandschap

3.5 Positie innemen

3.6 Positie onderzoeken

4.1 Nu wordt het persoonlijk

4.2 Bronnen van leiderschap

4.3 Kernwaarden

4.4 Luisteren naar het luisteren

5.1 Autobiografie en levenslijn

5.2 Welkom op je 80e verjaardag

5.3 De creatiespiraal

6.1 Blijven varen

6.2 Bronnen

6.3 Credits

6.4 We hopen je te blijven tegenkomen!

Geef op jouw eigen manier invulling aan persoonlijk leiderschap.

Wat anderen zeggen...
De cursus biedt een goed verzorgde en toegankelijke online leeromgeving die je de tools geeft om leiding te geven aan je eigen leven en werk. Zowel voor voedselveranderaars als elke andere professional geschikt. De live dag zou ik iedereen aanraden: prachtige locatie, mooi programma en Joszi is een zeer toegewijde en ervaren trainer!
Helen Kranstauber (oprichter Food Cabinet)
"Zelfs dwars door het scherm heen laat Joszi je voelen en ervaren waar je feminiene identiteit zit. Ze laat je bewust worden van je vrouw zijn en hoe dat in te zetten en te gebruiken met volle kracht en de juiste energie. Een verademing voor je onderbuikfevoel wat soms niet helemaal klopt. Nu weet je waarom."
Heleen Lansink-Marissen (De Melktapperij, Agro influencer)
"De voedseltransitie is complex en kent vele oplossingsrichtingen. Joszi is in staat je te helpen bij het ontdekken van je innerlijke leiderschap, je bewust te maken van je kracht en authenticiteit. Door te luisteren en door open te staan voor jezelf en voor anderen. Door deze inzichten realiseer je je dat we allemaal een rol kunnen pakken in deze noodzakelijke transitie, hoe klein deze ook mogen lijken. In het programma Food Forward is dit het startpunt geweest om nieuwe verbindingen te laten ontstaan die uiteindelijk leiden tot nieuwe voedseloplossingen."
Anna van der Bijl (Projectmanager Food en Agri Nederland Rabobank, Rabo Food Forward)
“Ik vond de training persoonlijk leiderschap erg waardevol omdat mijn bedrijf voor een groot deel is wie ik ben. Door beter te snappen wie ik ben en hoe ik keuzes maak, kan ik bewuster een strategisch pad uitzetten dat beter bij mij en mijn bedrijf past en daardoor een grotere kans van slagen heeft."
Gerard Mul (Melkveehouder)
“Als team hebben wij een training gehad van Joszi. De fijne sfeer en persoonlijke benadering die Joszi creëerde zorgde ervoor dat we allemaal naar huis gingen met nieuwe inzichten en stof tot nadenken.”
Anouk de Vries (Global Alliance for Improved Nutrition)
"Joszi is een expert in haar vakgebied, een inspirerende vrouw die leeft wat ze vertelt! Ze is de belichaming van waar zij voor staat: verbinding, leiderschap en vooruitstrevendheid. In haar training deelt zij dus niet alleen haar ervaringen en kennis, maar concrete tools om je daadwerkelijk te verbinden met je essentie, met je hogere doel en met elkaar. Ik raad haar training aan als jij vanuit jouw persoonlijke leiderschap een positief verschil wilt maken in de wereld. “
Isabella Machiné (Founder Glo, Self-empowerment en holistic health community)
"In de training persoonlijk leiderschap krijg je handvaten om je eigen weg in het voedsellandschap beter te begrijpen. Hoe kan je een horizon tekenen voor jezelf en welke stappen onderneem je om daar te komen. Samen met Joszi en andere deelnemers kom je daar tijdens deze inspirerende dag een heel eind mee".
Freek Uittenbogaart (Natuur & Milieu Utrect)

Ja, ik schrijf me in!

Online opleiding

  • Je krijgt 12 instructievideo's (met transcript);
  • een video portret van Joszi, gemaakt door regisseur Mette te Velde en filmmaker Erik Loots;
  • jouw persoonlijke werkboek vol oefeningen en tools;
  • 2 audio ervaringen;
  • aandachtig gecureerde bronnen en aanvullende materialen;
  • en oneindig lange toegang (inclusief toekomstige opleidings updates).
Schrijf je nu in

€199

incl. BTW

FAQ

Je hebt een digitaal apparaat en internet nodig. Dat is het mooie ervan: je kunt de cursus in het comfort van je eigen huis, in je eigen tijd volgen! We raden je wel aan om het werkboek af te drukken.

Deze cursus is gebaseerd op zelfstudie. Je kunt er zo lang of kort over doen als je zelf wilt. Wij raden je aan om de opleiding aaneengeschakeld te volgen, opgedeeld in 4 of 5 aparte momenten.

Zodra je de opleiding hebt gekocht, krijg je je login toegestuurd. Je kunt dan op ieder moment beginnen.

Voor de eendaagse groepstraining op 17 mei moet je je vóór 16 mei inschrijven. De inschrijving voor de online basis kan altijd.

We hebben vertrouwen in de kwaliteit van ons onderwijs. Mocht jij echter binnen 14 dagen na aankoop van de opleiding het gevoel hebben dat je niets hebt geleerd of het niet nuttig vond, dan ontvang je een volledige terugbetaling.

Mocht je (technische) problemen tegenkomen, neem dan gerust contact op met support@foodhub.nl. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Bekijk ook onze volledige FAQ pagina, misschien staat het antwoord op je vraag daar tussen.