Pitch like a pro | een man pitcht zijn verhaal aan een kleine groep mensen.

Pitch like a pro

In 'Pitch like a pro' leer je de kunst van het creëren van een gestructureerd verhaal en krijg je essentiële inzichten voor succesvolle presentaties. Stap voor stap ga je aan de slag om je verhaal vorm te geven, zodat je klaar bent om het podium te grijpen met een overtuigend verhaal over jouw bedrijf of product.

Gefaciliteerd door

Food Hub

Start vanaf

Coming soon

Prijs

119,-

Waarom deze opleiding volgen?

Krijg je binnenkort de kans om te spreken op een podium? Ben jij degene die moet presenteren tijdens een belangrijke vergadering, of wil je gewoon de vaardigheid van het pitchen paraat hebben voor toekomstige doeleinden? Deze opleiding is ontworpen om je daarbij te helpen. Je leert niet alleen hoe je je boodschap krachtig overbrengt, maar ook hoe je jouw verhaal op een gestructureerde en boeiende manier opbouwt.

Denk er eens over na, wat blijft het beste bij mensen hangen wanneer je een praatje houdt? Het gaat om de combinatie van wat je zegt, hoe je het zegt en wat ze zien. Om echt impact te maken en je boodschap effectief over te brengen, is het van belang dat je op al deze fronten uitblinkt. Tijdens deze opleiding ontwikkel je de vaardigheden om je verhaal soepel en effectief te presenteren, met aandacht voor wat werkt en wat niet. Je krijgt praktische handvatten en bruikbare tips om met jouw verhaal een blijvende indruk achter te laten.

Ontmoet de expert

Linda Vermaat weet als geen ander hoe ze de perfecte pitch geeft. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring op het podium als moderator en spreker. Al deze kennis heeft zij nu vertaald naar een pitch training die aan mensen in verschillende sectoren is gegeven, maar vooral aan impactondernemers. Naast moderator en spreker is zij ook directeur van Innofest, een organisatie die ervoor zorgt dat de stap naar de markt voor steeds meer startups succesvol is.

Profielfoto van Lelani Lewis voor Food Hub

Ontmoet de moderator

Lelani Lewis zal je van A to Z door deze opleiding begeleiden. Lelani is initiatiefnemer en schrijver van het gelijknamige kookboek ‘Code Noir’ waarmee ze interactieve pop-up diners organiseert waarin de culinaire geschiedenis van het Caribisch gebied wordt verkend. Als voedselondernemer en oprichter van meerdere voedselbedrijven begrijpt Lelani het proces van het omzetten van een idee in een daadwerkelijk bedrijf.
Lelani: “The more you try, the more you fail, the more you know which way you need to go.”

Wat ga je leren?

Curriculum

Welcome!

1.1 Introduction
1.2 Workbook
1.3 Example student

2.1 Expert video

3.1 To present is to convince
3.2 Understanding your audience & goal
3.3 Structure & the power of three

4.1 Start
4.2 Middle section
4.3 Applying the power of three
4.4 End
4.5 Reflection

5.1 How you say it (vocal) and what your audience sees (visual)
5.2 Presentation

6.1 Preparation during and after
6.2 Wrap up

Pitch like a pro

Wat krijg je?

  • 14 instructievideo's (inclusief transcripten)
  • Videocollege met expert Linda Vermaat
  • Jouw persoonlijke werkboek
  • Het voorbeeldwerkboek van fictieve student Lola
  • Aanvullende voorbeelden & tips uit de praktijk
  • Onbeperkte toegang (inclusief toekomstige updates)
Schrijf je nu in

€119

incl. BTW

FAQ

Je hebt een scherm en internet nodig. Dat is het mooie: je kunt de cursus in het comfort van je eigen huis, en in je eigen tijd volgen! We raden je wel aan om het werkboek te printen.

Deze opleiding is gebaseerd op zelfstudie. Je kunt er zo lang of kort over doen als je zelf wil. We raden je aan om de opleiding aaneengeschakeld te volgen, opgedeeld in 4 of 5 aparte momenten.

Na ontvangst van je inloggegevens kan je direct van start!

Ga naar https://foodhub.teachable.com/ en klik rechtsboven op ‘login’.
Na het inloggen kom je bij jouw opleiding(en) terecht.

We hebben vertrouwen in de kwaliteit van ons onderwijs. Mocht jij echter binnen 14 dagen na aankoop van de opleiding het gevoel hebben dat je niets hebt geleerd of het niet nuttig vond, dan ontvang je een volledige terugbetaling.

Mocht je (technische) problemen tegenkomen, neem dan gerust contact op met support@foodhub.nl. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Bekijk ook onze volledige FAQ pagina, misschien staat het antwoord op je vraag daar tussen.