NP3 Net Positive academy

Net Positive Young Academy

Ontdek de kracht van een 'net positive mentality' en de impact ervan op de voedselketen in ons drie maanden durende programma. In deze hands-on ervaring krijg je een diepgaand inzicht in hoe je deze mentaliteit kunt integreren in je bedrijfsstrategie en persoonlijke doelen.

Gefaciliteerd door

Low Food x Deloitte

Meld je aan voor

9 september

Prijs

Early bird 2349,- euro | Normaal 2649,- euro

Opties bekijken

A hands-on program to experience the reality of the food system.

Deze opleiding is speciaal ontworpen voor jonge professionals die bereid zijn hun voeten in de modder te steken en willen leren hoe ze positieve verandering kunnen initiëren binnen hun werkomgeving. In vijf fysieke sessies verspreid over een periode van drie maanden zullen we je onderdompelen in de food value chain en je leren hoe je wat je hebt geleerd kunt toepassen in je dagelijkse omgeving. Onze vorige editie had deelnemers van bedrijven zoals Unilever, Rabobank, Deloitte en FrieslandCampina. Ben jij klaar om je bij hen aan te sluiten bij het creëren van een net positive toekomst?

Net Positive excursie
Beeld: Tess Janssen

Wat je gaat leren

Tijdens het programma zul je een diep inzicht krijgen in de urgentie en de impact van net positive. Je leert communiceren over het belang, ontmoet huidige leiders van het voedselsysteem en krijgt de kans om te leren van hun ervaringen. Ons programma bevat excursies, lezingen van experts, en digitaal onderwijs die je helpen om het voedselsysteem in de praktijk te ervaren, je begrip van het voedselsysteem te verdiepen en je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen.

Teamwork Net Positive

Build by industry experts

Dit programma is vormgegeven door toonaangevende experts uit de voedselsector. Tijdens workshopdagen leer je van faculty experts zoals Director New Business for EMEA at Deloitte Maarten Oonk, chef en auteur Nadia Zerouali, chef Joris Bijdendijk en transitie-expert Joris Lohman. De Young Academy is een samenwerking van NP3 & Low Food.

Investering

Voor deelname aan dit programma hanteren we een aantal verschillende investeringen:

  • Net positive partners + NGO/SME’s prijs: 2349 euro.
  • Normale prijs: 2649 euro.

Mocht je vragen hebben over welk tarief op jouw situatie van toepassing is, stuur een mailtje naar info@np3.nl.

Let’s give what it takes! ⁠

Meld je nu aan

Net Positive Young Academy

  • Vijf fysieke sessies verspreid over drie maanden
  • Kom samen met een groep jonge professionals
  • Vroege vogels krijgen een korting - meld je aan uiterlijk 6 september om slechts €2349 te betalen. Daarna bedragen de kosten voor het programma €2649.
  • Sessies op verschillende locaties in heel Nederland en 'The Kitchen' in Amsterdam.
Meld je nu aan!

€2349

excl. BTW