Young Net Positive Network Event

Net positive impact ligt in de mindset, kennis en veranderkracht van de (jonge) mensen binnen hun organisaties. Tijdens het allereerste Young Net Positive Network wil deelnemers inspireren en activeren om deze verandering te realiseren. Ben je klaar om meer te leren over regeneratieve landbouw, permacultuur, sociale structuren en hoe je dit in de praktijk kunt brengen? Kom dan op 14 juni naar het YNPN event.
Het event is op 14 jun 2024 om 13:00

Programma

Tijdens het event zullen Febe de Jong en Yvette watson aanwezig zijn als sprekers. Febe de Jong is (na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de risicobeheer- en compliance sector) regeneratieve boer in Spanje, waar ze zich bezighoudt met permacultuur. Ze zet zich actief in om de verandering te zijn die ze in de wereld wil zien.Yvette Watson is een duurzame ondernemer in hart en nieren. Ze is eigenaar van PHI Factory, waar ze organisaties helpt met strategisch advies tot projectmatige uitvoering, en oprichter van het gamified leerplatform, The 2B Collective.

 

Febe & Yvette zullen het hebben over:

  • De overeenkomsten en verschillen tussen permacultuur en de netto-positieve beweging
  • Of permacultuur en kapitalisme inherent onverenigbaar zijn, of kan permacultuur worden toegepast om turbo-kapitalisme om te zetten in bedrijven die netto-positief worden?
  • Het opbouwen van ons begrip van wat we nodig hebben binnen onze teams en samenwerkingen om deze systeemverandering te bereiken
  • Hoe sociale kantelpunten werken en hoe we de transformatieve kracht van individuen kunnen benutten om versnelde verandering in onze organisaties teweeg te brengen

 

Meer informatie en aanmelden