Webinar: samen naar een duurzamer voedselsysteem

Op 26 november om 14:00 organiseert Food Hub een webinar met Joris Lohman. Leer hoe jij kunt bijdragen aan een duurzamer voedselsysteem en ontdek welke praktische stappen je kan zetten om impactvolle verandering te realiseren. Jouw organisatie, jouw impact: zet stappen naar een duurzamer voedselsysteem.
Het event is op 26 nov 2024 om 14:00

Anders consumeren, anders produceren en minder verspillen

De voedseltransitie ligt binnen handbereik, maar alleen als we bereid zijn om anders te consumeren, anders te produceren en minder verspillen – en dat allemaal tegelijk.

Joris Lohman is politicoloog en mede-oprichter van Food Hub. Hij reist al vijftien jaar door de voedselketen om inzichten te verzamelen, heeft honderden transitiecolleges gegeven en is co-host van de populaire podcast Eten is Weten.

In zijn onlangs verschenen boek Boter, kaas en havermelk, stortte hij zich in de verbijsterende wereld achter ons eten. Uiteindelijk weet hij een complexe realiteit te vertalen naar een hoopgevend verhaal over de toekomst van ons eten.
Het eerste hoofdstuk van Boter, kaas en havermelk is gratis te downloaden.

Wil je hierbij zijn? Meld je dan nu aan via LinkedIn.

 

Aanmelden