Schrijf je in voor de Boerenversneller

Ben jij de gedurfde agrarische ondernemer die denkt: ‘Dit kan anders.’ Dan is de Boerenversneller jouw ticket naar een frisse kijk op de agrarische wereld en nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf. Tot en met 31 juli kun je je inschrijven voor de Boerenversneller editie 2024/2025.
Het event is op 31 jul 2024 om 23:59

De Boerenversneller?

Meer dan 75 deelnemers hebben al met succes hét acceleratorprogramma voor boeren doorlopen. In de Boerenversneller krijgen boeren een steuntje in de rug bij het opstellen van een duurzaam en veerkrachtig businessplan. Van persoonlijk leiderschap tot pitch training om investeerders te overtuigen- Je staat er niet alleen voor. Een team van toegewijde coaches en experts, zowel binnen als buiten de sector, staan te trappelen om hen te begeleiden. Bekijk hier wie er tot nu toe hebben meegedaan.

 

Deelnemen

Op dit moment is de inschrijving nog niet geopend. Begin juni maken we de data voor het programma bekend en dan kun je je inschrijven. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hieronder je interesse achter.

 

Schrijf je uiterlijk 31 juli 2024

Inschrijving opent begin juni

  • Offline bijeenkomsten waar theorie en praktijk worden gecombineerd, met colleges van experts en persoonlijke begeleiding (september tot en met maart)
  • Doorlopend contact en een kennismakingsgesprek met een (financieel) coach (van juli tot maart). (Bijvoorbeeld de experts van 5voor1, Kamp Vuur en Vandejong).
  • Online cursusmateriaal (colleges speciaal geproduceerd voor De Nieuwe Boerenfamilie)
  • Toegang tot het netwerk van De Nieuwe Boerenfamilie en kennisdeling met je mede-boerenversnellers
Laat je interesse achter

€950

excl. BTW

Over De Nieuwe Boerenfamilie

De Nieuwe Boerenfamilie is de boer met een groep betrokkenen daaromheen: de uitvinder, de architect, de ambtenaar, de marketeer, de chefkok, de bankier, de jurist, de ontwerper… Samen gaan we op zoek naar haalbare, logische en duurzame innovaties in het boerenbedrijf. De Nieuwe Boerenfamilie is in 2018 opgericht als initiatief van Food Hub.