Deadline Regeneratieve landbouw kortingsweek

Gebruik deze zomer om de regeneratieve principes te leren kennen, en ontdek hoe regeneratieve landbouw de wereld kan veranderen. Van 21 t/m 28 juni ontvang je 10% korting op onze online opleiding.
Het event is op 28 jun 2023 om 0:00
oranje bloemen in bloei in de tuin

Overvloed telen

De mensen onder ons die een moestuin hebben, zijn ervan op de hoogte: in deze tijd van het jaar is het tijd om te knallen in de tuin! De groenten groeien als geen ander, kruiden steken hun kop boven het zand op plekken waar ze eerder nog niet groeiden en aardbeien worden sneller rood dan je ze kunt oogsten. Het hoogseizoen is ingetreden en dat betekent één ding: overvloed, overvloed, en nog meer overvloed!

In onze opleiding Regeneratieve landbouw, in samenwerking met regeneratieve Stichting en Boerderij Bodemzicht, leer je niet alleen de kernprincipes van regeneratie, maar ook hoe je deze kunt toepassen in jouw eigen context, zonder dat je daar een boerderij of tuin voor nodig hebt.
Waar je ook bent kun je jezelf, net als Bodemzicht, steeds de vraag stellen: hoe kan ik inheems worden op deze plek? 

Toegangshek met zonnebloemen naar regeneratieve boerderij Bodemzicht

Kortingsweek

Om deze regeneratieve reis nog toegankelijker te maken deze zomer, houden we een speciale kortingsweek. Van 21 t/m 28 juni koop je de opleiding met 10% korting. Grijp deze kans om de verhalen en het wereldbeeld achter regeneratieve landbouw te leren kennen en deel uit te maken van een groeiende gemeenschap die streeft naar harmonie tussen mens en natuur

Regeneratieve landbouw

Wat je krijgt:

  • 14 Instructievideo's (met transcript)
  • 4 Videocolleges van Anne
  • Videoportret van Anne, gemaakt door regisseur Mette te Velde en filmmaker Erik Loots
  • Een audio bosbadervaring van The Forest Bathing Circle
  • Jouw persoonlijke werkboek vol oefeningen en tools
  • Aandachtig gecureerde bronnen en aanvullende materialen
  • Oneindig lange toegang (inclusief toekomstige opleidings updates)
Regeneratieve landbouw

€279

incl. BTW