Plantaardig pionieren bij Plant FWD

Plant FWD 2024 komt eraan! Op 23 en 24 april zal Theater Amsterdam het toneel zijn voor een evenement dat draait om plantaardige voeding, duurzaamheid en innovatie. Na een veelbelovende start vorig jaar, biedt de editie van 2024 praktische inzichten, netwerkmogelijkheden en inspiratie voor iedereen in de plantaardige sector.
Het event is op 23 apr 2024 om 0:00

Wat biedt Plant FWD 2024?

Bij Plant FWD 2024 kun je verwachten meer dan 40 sprekers te horen die de voorhoede vormen van de plantaardige sector. Van ondernemers en start-ups tot beleidsmakers en vernieuwers, dit evenement belicht de veelzijdigheid en dynamiek van de plantaardige beweging. Het biedt een podium voor start-ups om hun ideeën te pitchen bij investeerders en retailers, en een marktplaats om producten te demonstreren en feedback te verzamelen.

Netwerken staat centraal; het verbindt deelnemers uit diverse hoeken van de industrie – van start-ups tot investeerders, en van beleidsmakers tot academici. Plant FWD 2024 is de ideale plek voor iedereen die betrokken is bij de toekomst van voedsel, of je nu nieuwe trends wilt ontdekken, je netwerk wilt uitbreiden of gewoon deel wilt uitmaken van de beweging naar een duurzamere wereld.

 

Bestel hier je tickets