Net Positive Spring Parade

De Net Positive Spring Parade richt zich op de toekomst van voedsel en duurzaamheid.  Honderden jonge professionals komen samen om te discussiëren, te leren en netwerken rondom cruciale thema's in het voedselsysteem.
Het event is op 17 apr 2024 om 16:00
Net Positive Spring Parade Food Hub

Het kruispunt tussen voedseltechnologie, ecosysteemstrategie en duurzame innovatie

Tijdens Spring Parade 2024 word je meegenomen op een reis door de invloed van onze voedselkeuzes op het milieu. We verkennen samen nieuwe methoden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Het programma is gevuld met inspirerende presentaties van sectorleiders en experts, die hun visie op een duurzame voedseltoekomst delen. Bovendien biedt het evenement een uitgelezen kans voor interactieve gesprekken. Hier kun je deelnemen aan diepgaande discussies met collega’s en deskundigen, waarbij je inzichten en strategieën uitwisselt om samen positieve verandering te bewerkstelligen.

 

Acting as a pressure-cooker event for the leaders of tomorrow, to initiate scope 3 collaboration and capture the wisdom of crowds.

 

Een belangrijk onderdeel van Spring Parade is de mogelijkheid om te netwerken. Je krijgt de kans om connecties te leggen met mede-enthousiastelingen die, net als jij, een passie hebben voor het creëren van een gezonder en duurzamer voedselsysteem.

Als onderdeel van de Food Hub community nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze beweging. Samen zetten we stappen naar een Net Positive impact op onze wereld. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Spring Parade 2024.

 

Meer informatie en aanmelden