Het Food Innovators platform: voedselinnovatie in de schijnwerpers

In de hedendaagse wereld van snelle voedselproductie- en consumptie staan innovatieve ideeën centraal bij het aanpakken van duurzaamheidsuitdagingen. Op 1 november krijgt Food Innovators, de plek waar bestaande en nieuwe innovaties in de regio Amsterdam elkaar moeten gaan vinden, een podium tijdens de Food Ecosystem Day.
Het event is op 01 nov 2023 om 13:30

De missie van Food Innovators

Het platform heeft de ambitie om het voedsellandschap zoals we dat kennen te transformeren. Maar hoe? In de wirwar van voedselproductie, distributie en consumptie willen veel ondernemers verandering brengen, maar stuiten vaak op barrières zoals gebrek aan kennis, financiering of netwerk. Het Food Innovators platform wil deze barrières slechten door bruggen te bouwen tussen de innovators en de bronnen die ze nodig hebben, vooral in de Metropoolregio Amsterdam. Het platform is een samenwerking tussen Food Hub, Impact Hub en Rabobank.

We nodigen betrokkenen en geïnteresseerden uit om aanwezig te zijn tijdens de Food Ecosystem Day op 1 november vanaf 13:30 uur bij de gedeelde event space van Impact Hub en Food Hub.

 

RSVP hier