Food Hub tipt: ontdek het Weekend van de Wetenschap

Hoe vaak stel jij jezelf vragen over hoe de wereld om je heen werkt? Dit weekend biedt de uitgelezen kans om dieper te graven en antwoorden te vinden. Food Hub tipt: mis het Weekend van de Wetenschap niet!
Het event is op 07 okt 2023 om 0:00

Op 7 en 8 oktober nodigt het Weekend van de Wetenschap je uit voor een reis van ontdekking en verwondering. Bij dit jaarlijkse evenement krijg je de kans om achter de schermen te kijken bij bedrijven, instituten en onderzoeksinstellingen die normaliter gesloten zijn voor het publiek. Het is een open uitnodiging om je kennis te verdiepen en je perspectieven te verruimen, rechtstreeks van de experts zelf.

In deze twee dagen krijg je inzicht in de ontwikkelingen en innovaties die zich vlak onder onze neuzen voltrekken. Het is een evenement dat aanspreekt bij jong en oud, en een inspirerende omgeving creëert waar nieuwsgierige geesten elkaar kunnen ontmoeten en ideeën kunnen uitwisselen.

Kijk voor meer details en om je bezoek te plannen op de officiële website. Stap binnen in een wereld van kennis en ontdekking, en wie weet welke nieuwe interesses je zult ontdekken.