Een frisse start in voedselinnovatie met de lancering van Food Innovators

Op een frisse middag in april, te midden van de groene omgeving van de Flevo Campus, wordt een nieuwe bladzijde omgeslagen in de wereld van voedselinnovatie. Dit is de ambitie van Food Innovators, een plek waar dromen en ambities van voedselondernemers werkelijkheid worden.
Het event is op 09 apr 2024 om 14:00

Food Innovators Live

Op 9 april brengen we tijdens Food Innovators Live het ecosysteem voor duurzame voedselondernemers in de regio Flevoland en Noord-Holland samen. In het Natural Pavilion in Almere ontmoet je de innovatieve ondernemers én alle partijen die de kennis, contacten en regelingen voor startups, MKB, boeren en innovaties samenbrengen om te werken aan de transitie naar een houdbaar voedselsysteem.

Ben je benieuwd wat Food Innovators in de tussentijd voor jou als ondernemer kan doen? Neem dan contact op met een van onze communitymanagers.

Programma

14:30 – Inloop
15:00 – Wat speelt er in het ecosysteem?
15:30 – Keynote door Lucas Simons: hoe gaat het met de voedseltransitie?
16:15 – Hoe werkt het Food Innovators Netwerk: samen aan de slag!
16:30 – Borrel
17:30 – Einde

Aanmelden kan via deze link. Heb je interesse om voorafgaand een workshop over kennis, netwerk en financiering te volgen? Stuur ons dan een mailtje via hello@foodinnovatorsnetwork.nl

Food Innovators

Food Innovators is een initiatief van Flevo Campus, Food Hub, Impact Hub Amsterdam en Rabobank Amsterdam. In 2024 zal het Natural Pavilion, de locatie van Flevo Campus, fungeren als fysieke plek waar ondernemers terecht kunnen voor hulp en advies.