De Top van Onderop

Op woensdag 6 december vindt 'De Top van Onderop' plaats. Een evenement dat de veelbelovende initiatieven voor een duurzamer Nederland laat zien, en waar de successen, lessen en kansen tot versnelling er zijn. Met ons eigen project 'Stop the Food Fight' leveren we een significante bijdrage aan deze inspirerende dag.
Het event is op 06 dec 2023 om 0:00

Grote en kleine stappen worden nu al gezet

Tegelijkertijd met de internationale VN-klimaatconferentie in Dubai, die aandacht krijgt van wereldleiders en grootschalige protestmarsen over de hele wereld, wil De Top van Onderop het positieve werk benadrukken dat al in Nederland gebeurt. Deze dag vormt een platform voor het uitwisselen van ervaringen, het verdiepen van inzichten en het leggen van nieuwe verbindingen. Zo worden de wereldwijde onderhandelingen en de lokale dynamiek met elkaar verbonden.

Het evenement georganiseerd door een collectief van organisaties die zich inzetten voor verduurzaming, toont aan hoe samenwerking de kracht van de samenleving kan vergroten. Het evenement vindt plaats in Theater het Spant! in Bussum.

 

Aanmelden is nu mogelijk