Bekendmaking Food100

Op 30 augustus wordt de jaarlijkse Food100-lijst van de meest impactvolle voedselveranderaars in Nederland onthuld. Deze lijst erkent de personen die zich inzetten voor een beter en duurzamer voedselsysteem.
Het event is op 30 aug 2024 om 12:00

De jaarlijkse lijst met 100 voedselveranderaars

De Food100 viert de mensen die dagelijks bijdragen aan een toekomstbestendig voedselsysteem in Nederland. Deze lijst, samengesteld door een onafhankelijke jury, omvat zowel opkomend talent als gevestigde leiders die zich inzetten voor beter en duurzamer eten en drinken. Met de Food100 willen we de impact van deze voedselveranderaars zichtbaar maken en hun inspanningen waarderen. De lijst van 2024 is een inspiratiebron voor iedereen die betrokken is bij het voedselsysteem en toont een diversiteit aan innovaties en initiatieven. Benieuwd wie de koplopers zijn? Ontdek de verhalen van de mensen die een verschil maken in ons dagelijks voedsel.

 

Food100 is een samenwerking van Agrifood Capital, Food Inspiration, SFYN en Food Hub. Partners zijn Rabobank, ABAB, Food Impactors en BO Akkerbouw.

 

 

 

Lees meer over Food100