Evenementen

Het bijeenbrengen van (verschillende groepen) mensen is essentieel voor een succesvolle transitie. Online, offline, voor tien, honderd of duizend personen: bij Food Hub draaien we onze hand niet om voor evenementen voor de voedseltransitie. We hebben ervaring met organisatie, programmering, productie en communicatie van evenementen.
FOOD100 livecast met Nadia Zerouali | evenementen voor de voedseltransitie

De vruchtbare grond van de voedseltransitie

Binnen de levendige dynamiek van het voedselsysteem zien wij, bij Food Hub, evenementen als vruchtbare grond voor vernieuwing en samenwerking. Het organiseren van evenementen is voor ons veel meer dan simpelweg mensen samenbrengen; het is een kans om de energie en passie die leeft rondom voedseltransitie te kanaliseren. Elke bijeenkomst is zorgvuldig gecureerd, met een diep begrip van de huidige uitdagingen en mogelijkheden in het voedsellandschap. Samen met experts, gedreven partners en vooruitstrevende voedselinitiatieven creëren we programma’s die inspireren, verbinden en tot actie aanzetten. Voor wie het voedselsysteem van morgen wil vormgeven, zijn de evenementen van Food Hub een onmisbare halte.

Uit het portfolio

Food100

Food Hub is mede-initiatiefnemer en organisator van Food100: de jaarlijkse lijst van meest impactvolle voedselveranderaars van Nederland. Food100 wil iedereen die actief is binnen het Nederlandse voedselsysteem aanmoedigen en hen de waardering geven die ze verdienen. Sinds 2017 stelt elk jaar een onafhankelijke jury een lijst samen met aanstormend talent en gevestigde leiders die zich dagelijks hard maken voor duurzamer eten en drinken voor iedereen. De bekendmaking van de lijst gaat gepaard met een feestelijk evenement.

 

Samen met Agrifood Captial, het Slow Food Youth Network (SFYN) en Food Inspiration is Food Hub is jaarlijks betrokken bij het samenstellen en coördineren van de jury en het scouten van voedselveranderaars. Food100 wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank, BO Akkerbouw en Food Impactors.

 

Bekijk Food100