Bundel kracht tot onderwijs

Agrio, Food Hub en de Nieuwe Boerenfamilie kondigen met trots een nieuwe samenwerking aan. Vanaf nu zijn de opleidingen van Food Hub en de Nieuwe Boerenfamilie te vinden op Het LeerErf. Dat is de nieuwe online kennisomgeving voor abonnees van de agrarische mediamerken van Agrio.
Gepubliceerd op 12 jul 2023

Het LeerErf

De online kennisomgeving Het LeerErf is twee weken geleden gelanceerd door Agrio als onderdeel
van Sterke Erven, met als doel boeren in Nederland te ondersteunen bij het toekomstbestendiger
maken van hun bedrijf. Met de toevoeging van de opleidingen van Food Hub en de Nieuwe
Boerenfamilie wordt Het LeerErf verder versterkt.

Dezelfde missie, uniek aanbod

De opleidingen van Food Hub en de Nieuwe Boerenfamilie zijn specifiek gericht op
voedselveranderaars binnen en buiten de agrarische sector en vormen daarmee een perfecte aanvulling op het huidige aanbod van Het LeerErf. Dit aanbod bestaat momenteel uit trainingen van GoodHabitz, die gericht zijn op het bijspijkeren van algemene kennis. Met de aanvulling van Food Hub en De Nieuwe Boerenfamilie kunnen boeren en andere geïnteresseerden zich vanaf heden op Het LeerErf ook verdiepen in onderwerpen als regeneratieve landbouw en persoonlijk leiderschap in food & agri. Een uniek programma in het aanbod is ‘de Boerenversneller’, speciaal ontwikkeld voor Nederlandse boeren die op zoek zijn naar innovatiemogelijkheden voor hun bedrijf.

“Food Hub, de Nieuwe Boerenfamilie en Agrio delen dezelfde missie: het toekomstbestendiger maken van agrarische ondernemingen.”

Samen Slimmer Boeren

“Deze samenwerking stelt ons in staat om het aanbod op Het LeerErf verder uit te breiden en onze abonnees nog meer waardevolle kennis en vaardigheden te bieden, om zo samen verder te bouwen aan Sterke Erven”, zegt Arjan Goorman vanuit Agrio. “Want Food Hub, de Nieuwe Boerenfamilie en Agrio delen dezelfde missie: het toekomstbestendiger maken van agrarische ondernemingen.”

 

“We willen agrarisch ondernemers de juiste tools in handen geven en ruim keus bieden.” Voegt Lieke Tegels van Food Hub toe. “Een bedrijfsmodel is alleen toekomstbestendig als het behalve bij de omgeving, ook bij de ondernemer past.”

“Een bedrijfsmodel is alleen toekomstbestendig als het behalve bij
de omgeving, ook bij de ondernemer past.”

Vanaf nu te bezoeken

Het LeerErf

  • Online kennisomgeving
  • Ruim keus voor agrarisch ondernemers
  • Voor abonnees van Agrio is het aanbod gratis of met korting
Het LeerErf

€1

excl. BTW