Persoonlijk leiderschap: groepstraining

Tijdens de eendaagse groepstraining door mede-oprichter Joszi Smeets maak je kennis met jezelf en de ander, aanvullend op onze online opleiding Persoonlijk leiderschap. In Theaterwerkplaats Roest in Nijmegen, krijg je alle ingrediënten die je nodig hebt om vervolgens in je eigen tijd nog dieper in alle stof te duiken. De combinatie van deze groepstraining en de online opleiding brengt het complete pakket. Door gezamelijk aan de slag te gaan krijgen de materialen nog meer betekenis.
Het event is op 17 mei 2023 om 10:00
Meisje houd een appel vast voor de lens van de camera

In deze opleiding geef je op jouw manier invulling aan persoonlijk leiderschap.

Bij Food Hub ervaren we keer op keer dat persoonlijk leiderschap van essentieel belang is voor iedereen in de wereld van voedsel en landbouw. Ook binnen ons eigen team staan we vaak stil bij de vraag of we nog op koers liggen, want de wereld van voedsel en landbouw verandert razendsnel, en wij hebben net als jij gekozen om onderdeel te zijn van die verandering.

In deze Food Hub opleiding, ontwikkeld door Food Hub co-founder Joszi Smeets gebruiken we jouw persoonlijke verhaal, je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en je lange en korte-termijn doelen om jou het roer weer in handen te geven in die veranderlijke wereld van voedsel en landbouw.

Bekijk hier de opleidingspagina.

of schrijf je meteen in!

dit krijg je:

  • Eendaagse groepstraining in Theaterwerkplaats Roest in Nijmegen met trainer Joszi Smeets
  • 12 instructievideo's (met transcript)
  • Een video portret van Joszi, gemaakt door regisseur Mette te Velde en filmmaker Erik Loots
  • Een persoonlijke werkboek vol oefeningen en tools
  • 2 audio ervaringen
  • Aandachtig gecureerde bronnen en aanvullende materialen
  • Oneindig lange toegang (inclusief toekomstige updates)

€399

incl. BTW