Boerenversneller staat klaar: meld je nu aan!

In november gaat de vijfde editie van de Boerenversneller van start. Tot en met 31 augustus 2023 kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Zowel beginnende als ervaren boeren en tuinders kunnen deelnemen, grote en kleine bedrijven, gangbaar en alternatief: eenieder die wil inspelen op de veranderingen in de landbouw. Scroll naar beneden om je aan te melden!
Gepubliceerd op 11 jul 2023

Unieke kans

De Boerenversneller bewijst zich elk jaar als een unieke kans voor boeren en tuinders die op zoek zijn naar toekomstperspectief. Deelnemers gaan gedurende een half jaar aan de slag met hun bedrijfsplan en persoonlijke ontwikkeling als agrarisch ondernemer. Het programma is erop geënt iedere deelnemer optimaal te faciliteren, waarbij de uitwisseling van ideeën binnen de groep van grote waarde is. Gelijkgestemden met elk een andere aanpak weten elkaar te inspireren en motiveren. Dat is samen slimmer boeren. 

Groepsproces

De groep komt, verspreid over het traject, zeven maal een dag bij elkaar voor trainingen en excursies die worden neergezet door experts van binnen en buiten de sector. Gedurende het hele traject worden zij ondersteund door transitie-expert en programmamaker Marieke Creemers. De Boerenversneller is onderscheidend in zijn frisse, creatieve insteek. Aan bod komen onder meer de landbouwtransitie, persoonlijk leiderschap, visie & strategie, verdienmodellen en communicatie. Hiermee bouwen de deelnemers aan een nieuw, toekomstbestendig en omgevingssensitief verdienmodel dat bij hen past. Op de jaarlijkse Nieuwe Boerenfamiliedag hebben deelnemers ter afsluiting de kans om hun plannen te delen en hun netwerk uit te breiden.

Afsluiting Boerenversneller 2022: een impressie

Online alternatief

Past deelname aan de (offline) Boerenversneller niet in je agenda, maar heb je wél interesse in de lessen die wij aanbieden? Dan is de online Boerenversneller een uitstekend en flexibel alternatief. Het online programma komt in de loop van 2023 beschikbaar. Dit biedt jou de mogelijkheid om de “klassieke” Boerenversneller vanaf de keukentafel te volgen, en precies wanneer het jou uitkomt. Interesse? Laat op de website je gegevens achter en blijf op de hoogte van de lancering en vroegboekkorting. 

Deelnemen in 2023/2024? Schrijf je uiterlijk 31 augustus in.

De Boerenversneller

  • Werk aan jouw bedrijf en persoonlijke ontwikkeling
  • Start 16 november 2023
  • Begeleiding van experts en coaches
  • Een combinatie van groepsbijeenkomsten en zelfstandig werken
  • Aanvullend cursusmateriaal online
schrijf je nu in

€950

excl. BTW