Food Inspiration Days

Ontdek tijdens de Food Inspiration Days 2024 hoe "New Dutch" de toekomst van de Nederlandse keuken vormgeeft. Verken de innovatieve ontwikkelingen in smaak, technieken, en de rol van technologie in foodservice.
Het event is op 14 okt 2024 om 0:00

#NewDutch

Op 14 en 15 oktober staat “New Dutch” centraal als thema tijdens de Food Inspiration Days. Dit jaar richt Food Inspiration zich op de innovatieve kracht van Nederland binnen de foodsector en de vraag hoe Nederland zich kan profileren als een gidsland in voedsel. Nederland staat wereldwijd bekend om zijn vooruitstrevendheid op het gebied van technologie en watermanagement, maar het beeld van klompen, tulpen, molens en kaasmeisjes overschaduwt vaak onze foodinnovaties.

Tijdens dit evenement duikt Food Inspiration in de toekomst van de Nederlandse keuken. Hoe gaan zoet, zout, bitter, zuur en umami zich ontwikkelen? Wat kunnen we verwachten van nieuwe texturen en technieken? Hoe beïnvloedt “New Dutch” de menukaarten en dranken in foodservice? Food Inspiration onderzoekt ook de toekomstige winstgevendheid van foodbedrijven en de impact van technologie en Artificial Intelligence op de rol van foodmakers.

Ons initiatief Food Forward zal ook aanwezig zijn met ondernemers om hun visie te delen op de toekomstige trends en ontwikkelingen binnen de Nederlandse foodsector en voorbeelden te laten zien.

 

 

Lees meer en bestel nu je kaarten