Events

Online, offline, voor tien, honderd of duizend personen: bij Food Hub draaien we onze hand niet om voor evenementen! We hebben ervaring met organisatie, programmering, productie, moderatie/dagvoorzitterschap en communicatie van evenementen. We zijn dan ook het brein achter een aantal bekende events in de voedselwereld, zoals het jaarlijkse Flevo Campus Live, kennisavonden samen met Pakhuis de Zwijger, en De Nieuwe Boerenfamiliedag.

Geen twee Food Hub evenementen zijn hetzelfde, maar een aantal elementen keert altijd terug in onze producties: we zijn detailverliefd, we programmeren zo divers mogelijk, we zoeken de dialoog, we kennen ons publiek en we zorgen dat er altijd iets te ervaren valt. Van onze opdrachtgevers horen we vaak terug dat alles ‘klopt’ op onze events, van de grootste sprekers tot de kleinste details. O ja, en wat bij ons natuurlijk nooit een detail is: de catering. Als er gegeten en gedronken wordt op onze evenementen, dan is dat deel van de ervaring – en dan ‘klopt’ ook het menu tot in de puntjes.

Sinds de pandemie hebben wij, net als vele andere kennisinstellingen, veel geleerd over online events. Ook met online lezingen, webinars en livestreams hebben we inmiddels ruime ervaring.

Een greep uit de evenementen waar we trots op zijn:
FC Live

Food100

De Nieuwe Boerenfamiliedag

 

Lees meer over onze transitietrajecten, academie en communicatie.