Bij Food Hub werken we elke dag aan voedselonderwijs. Voedseleducatie kan vele vormen aannemen: van programma’s voor ondernemers die willen veranderen, tot Summer Schools voor jonge professionals, tot longreads, boeken, videocolleges en andere publicaties.
Onze voedselonderwijs-programma’s zijn altijd opgebouwd volgens een bepaalde formule.
Al het onderwijs over voedsel dat wij maken – van de jaarlijkse Flevo Campus Summer School tot de Food Forward programma’s voor Rabobank – zijn gebaseerd op de theorie van voedseltransitie.
Onze programma’s kunnen allerlei vormen aannemen. We maken programma’s op maat en altijd in samenspraak met opdrachtgevers, maar een aantal onderdelen keert altijd terug:
Sinds de oprichting in 2016 maakt Food Hub voedselonderwijs volgens bovenstaande formule. Hoe ziet dat er concreet uit? Nou, bijvoorbeeld zo.
Wil je educatie over voedsel en landbouw op de agenda zetten binnen jouw bedrijf, organisatie, (onderwijs)instelling óf gewoon voor jezelf? Wil je op een laagdrempelige manier het voedselsysteem van dichtbij leren kennen, met al je zintuigen en vanuit verschillende invalshoeken? Neem contact op met Wout: wout[at]foodhub[dot]nl