Nieuws

Tweedaagse innovatieversneller

                   

Tijdens het AgriFoodTech Congres organiseert Food Hub in samenwerking met Innomics AgriFoodTech en het AgriFoodTech Platform een 2-daagse innovatieversneller. Terwijl congres richt zich de verbinding tussen maatschappelijke problemen en (technologische) innovatie, wordt er daadwerkelijk geïnnoveerd tijdens deze intensieve 2-daags die parallel aan het congres wordt aangeboden.

De vraag die centraal staat in de bootcamp is ‘hoe laat je jouw agrifood onderneming denken en handelen als een startup’. Je leert de skillset, mindset en toolset van ‘The Lean Startup’: een overkoepelende visie die methoden en technieken gebruikt waarmee startups snel en effectief innoveren. Wat is ‘Lean Startup’ precies? En hoe kan het jou helpen om effectiever en sneller te werken, doorbraakinnovaties te creëren en nieuwe markten te openen? Deelnemers gaan aan de slag met het idee van ‘The Lean Startup’, door het gebruiken van methoden als de Business Model Canvas, Value Proposition Design, Customer Development en Experiment Design. In twee dagen ben je op topsnelheid om je eigen ideeën, projecten en ambities te realiseren!

Kosten van deelname aan de innovatieversneller: €250,- per persoon (€750,- per team)

Inschrijven kan direct via het inschrijfformulier. Voor vragen over de 2-daagse, kun je mailen naar hello@foodhub.nl.

Tijden:
14 december 9.00 uur (8.00 uur inloop) tot 17.00 uur
15 december 9.00 uur (8.00 uur inloop) tot 17.00 uur

Joris Lohman, Co-Founder van Food Hub, geeft tijdens het congres ook een keynote over de rol van technologie in de transitie van het voedselsysteem. Op het congres spreken onder andere ook staatssecretaris Martijn van Dam, Bob Hutten en Toine Timmermans.