Nieuws

Nieuwe opleiding: Transitie in AgriFood

                   

Het voedselsysteem waarbinnen voedselprofessionals zich begeven is constant in verandering: dit gebeurd zichtbaar, maar krijgen we er ook grip op? Om antwoord te geven op deze vraag, lanceert Food Hub het nieuwe programma ‘’Transitie in AgriFood’, dat in januari van start zal gaan. Het doel is een dieper inzicht te geven in de dynamiek, belangen en trends die het voedselsysteem vormgeven en dit vervolgens te vertalen naar de praktijk van de voedselprofessional.

Door deelnemers mee op reis te nemen door het voedsellandschap en patronen van de transitie van het voedselsysteem inzichtelijk te maken, ontwikkelen zij een vernieuwd en breder perspectief op het veld waarbinnen zij opereren en verkrijgen ze meer inzicht in hun eigen rol, waarden en overtuigingen.

Gedurende de opleiding wordt hen tools en handvatten aangereikt om nieuwe kennis te vertalen naar de praktijk, begeleid door coaches die op dit moment impact maken op ons voedselsysteem.

De opleiding ‘Transitie in AgriFood’ is bedoeld voor voedselprofessionals, afkomstig uit bedrijven en organisaties uit de hele voedselketen, van boer tot bord.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan dit programma of ken je potentiële deelnemers: Schrijf je dan tot 15 december in via het inschrijfformulier. Meer informatie is te vinden in de brochure. Voor (andere) vragen zijn we bereikbaar op hello@foodhub.nl.