Expeditie Voedselsysteem

                 

In april 2022 lanceren we Expeditie Voedselsysteem, een traject waarin een groep van 15-20 (jonge) professionals een reis maken door het voedselsysteem en kennismaken met het echte verhaal achter de voedselketen. Door zélf de praktijk te ervaren bouwen deelnemers een sterk en onderbouwd begrip van complexe vraagstukken in het voedselsysteem. 

Gedurende de vijf trajectdagen zijn er bezoeken aan interessante voorbeelden uit de praktijk. Deelnemers duiken met inspirerende gastdocenten in recente trends en ontwikkelingen. Eigenzinnige wetenschappers, innovatieve ondernemers en vernieuwende koks geven, soms letterlijk, een kijkje in hun keuken. Samen met de andere deelnemers wordt er een antwoord op de vraag gevonden: “Hoe voeden we de wereld in 2050?”

> Bekijk het volledige programma in de brochure

PRAKTISCHE INFORMATIE

  1. Voertaal:    Nederlands
  2. Voor wie:   Iedereen werkzaam bij een bedrijf met 200+ werknemers
  3. Soort:         Onderwijstraject
  4. Data:          zat. 9 april & zon. 10 april (met overnachting), vr. 20 mei, vr. 24 juni en vr. 8 juli.
  5. Tijd:            Verschillend per dag, ga uit van een volledige dag.
  6. Locatie:      Locaties door heel Nederland (houdt rekening met reistijd)
  7. Prijs:           €3250,- per persoon (excl. 21% BTW),  inclusief lesstof, goed eten
  8.                     en drinken en borrels. Vervoer op eigen kosten.
  9. Note:          Maximaal 3 personen per bedrijf.

MEER WETEN

Heb je vragen of wil je meer weten? Op 22 februari van 18:00-19:00 organiseren we een informatiesessie, waarin je vragen kunt stellen over de opbouw en verwachtingen van het programma. Meld je via het formulier aan voor de informatiesessie.

Wil je deelnemen aan Expeditie Voedselsysteem en de kennis en handvatten krijgen om het voedselsysteem te veranderen? Meld je uiterlijk 1 maart 2022 aan.