Trainingen op maat: persoonlijk leiderschap, groepsvorming en samenwerking

         

Opdrachtgever: o.a. Rabobank, Ministerie LNV, LTO, Impact Hub, SFYN

Joszi Smeets, oprichter van Food Hub, richt zich vanaf 2020 steeds meer op het geven van cursussen en trainingen. Ze is gespecialiseerd in het organiseren en faciliteren van sessies rondom de thema’s persoonlijk leiderschap, groepsvorming en samenwerking. Dit doet zij al jarenlang voor onder andere het Slow Food Youth Network, en sinds 2019 ook op regelmatige basis voor Rabobank (Food Forward), Impact Hub en LTO. Als het om verandertrajecten in de voedsel- en landbouwwereld gaat, is Joszi de aangewezen persoon om daarin het nodige perspectief op persoonlijk leiderschap aan te brengen.

OVER JOSZI

Voordat ze samen met Joris Lohman Food Hub oprichtte in 2016, was Joszi Smeets (1988) enkele jaren directeur van de Youth Food Movement (nu: Slow Food Youth Network). Ze stond aan de basis van de Slow Food Youth Network Academie die al meer dan tien keer succesvol van start is gegaan, en begeleidt binnen die Academie nog altijd het groepsvormingsproces. Binnen de onderwijsprogramma’s van Food Hub heeft Joszi vele sessies rondom persoonlijk leiderschap en groepsvorming begeleid, bijvoorbeeld binnen Flevo Campus, de Boerenversneller en in opdracht van Rabobank (Food Forward). In Joszi’s sessies ligt de nadruk op menselijkheid, authenticiteit, diversiteit, (vrouwelijk) leiderschap en écht luisteren. Persoonlijk leiderschap is een essentieel onderdeel van alle opleidings- en verandertrajecten binnen Food Hub.

Lees het interview met Joszi in De Buik van Amsterdam: “Praat met elkaar. Verdiep je in je eten. Ik kijk het liefst diegene in de ogen die mijn eten heeft gemaakt, diegene aan wie ik mijn geld geef.” 

Volg Joszi op Instagram.

OVER DE TRAININGEN

Trainingen persoonlijk leiderschap, samenwerking en groepsvorming worden altijd op maat gemaakt en ontwikkeld in samenwerking met de opdrachtgever. Behalve voor het geven van deze trainingen is Joszi ook in te schakelen voor dagvoorzitterschap, presentatie en moderatie. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem contact met ons op.


Resultaten:

  • Trainingen persoonlijk leiderschap op maat