FLEVO CAMPUS

         

Opdrachtgever: Flevo Campus (partners: Gemeente Almere, Aeres Hogeschool Almere, Wageningen UR, Provincie Flevoland)

In januari 2017 is de Flevo Campus geopend: dé wetenschappelijke verzamelplek voor innovaties op het gebied van voedsel- en verstedelijkingsvraagstukken van de toekomst. Onder het dak van de Flevo Campus onderzoeken en testen studenten, onderzoekers en bedrijven samen hoe voedselvoorziening in groeiende steden kunnen veranderen en vernieuwen. Food Hub ontwikkelde samen met Reframing Studio een visuele identiteit, en aan een on- en offline programmering.

Sindsdien is Food Hub opdrachtnemer voor verschillende projecten op het gebied van kennisdeling, professionele opleidingen en communicatie. Sinds 2017 organiseert Food Hub jaarlijks de Flevo Campus Summer School en de Think Tank, maken we (offline en online) programmering voor Meet-Ups met toonaangevende voedselonderzoekers, produceren we het jaarlijkse evenement Flevo Campus Live, helpen we mee met het organiseren van de jaarlijkse Essaywedstrijd, schrijven we de maandelijkse nieuwsbrief en ondersteunen we de publicatie van het Flevo Campus jaarboek en de essaybundels.

In 2021 opent Flevo Campus haar fysieke locatie op het bruisende en groene Floriadepark. Food Hub zich vestigen op de campus in de Village, dé broedplaats voor de voedseltransitie, waar jonge ondernemers en voedselveranderaars uit binnen- en buitenland zich vestigen. Dit wordt niet alleen onze nieuwe werkplek, maar ook de plek vanuit waar we met Flevo Campus, Aeres Hogeschool en Impact Hub de ondernemers van de Village community begeleiden.


Resultaten:

Kennisdeling

Academie

Communicatie

  • Algemene communicatiestrategie en uitvoering (incl. maandelijkse nieuwsbrief)