Food Hub maakt vernieuwende vormen van voedselonderwijs en begeleidt innovatie- en veranderingstrajecten. Wij helpen bedrijven, overheden, studenten en professionals om de veranderende wereld van voedsel en landbouw beter te begrijpen. Onze missie is het aanjagen van de transitie naar een eerlijk, gezond, lekker en duurzaam voedselsysteem.
Food Hub is in 2016 opgericht door Joszi Smeets en Joris Lohman. Zij kennen elkaar vanuit de slow food-beweging en ze realiseerden zich dat een good, clean and fair voedselsysteem meer nodig heeft dan alleen activisme. Met Food Hub zetten ze de maatschappelijke beweging door, maar dan binnen het bedrijfsleven en overheden. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. Flevo Campus, Rabobank, Unilever en Bidfood. Bekijk een greep uit onze projecten >
In alles wat we doen, proberen we oog te hebben voor diversiteit en inclusiviteit. Dat betekent dat we ons voortdurend afvragen hoe we onze eigen organisatie, maar ook onze producten en programma’s voor iedereen toegankelijk maken én hoe we ervoor zorgen dat iedereen zich gerepresenteerd ziet in onze organisatie en uitingen. We geloven dat de voedseltransitie alleen eerlijk kan zijn als iedereen mag meepraten.