Samen, slimmer boeren op De Nieuwe Boerenfamilie dag 2024

Zin in een dagje uit met een frisse kijk op de landbouw van morgen? Pak je agenda erbij en noteer: de Nieuwe Boerenfamilie-dag 2024! Een unieke gelegenheid om samen te komen met 'familieleden' uit alle hoeken van Nederland, te leren en geïnspireerd te raken door de innovaties in de landbouw.
Het event is op 22 mrt 2024 om 0:00
De Nieuwe Boerenfamilie dag Food Hub

Een nieuw hoofdstuk in de landbouw

Laten we eerlijk zijn, de toekomst van de landbouw is niet alleen spannend, maar ook cruciaal voor ons allemaal. Op de Nieuwe Boerenfamilie-dag, een niet te missen evenement op de kalender van 2024, krijg je de kans om van dichtbij mee te maken hoe de nieuwe generatie boeren het landschap van de Nederlandse landbouw verandert.

Op deze dag zwaaien de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in een duurzamere, innovatievere en inclusievere kijk op de landbouw. Het wordt een dag gevuld met inspirerende gesprekken, workshops en natuurlijk, een glimp van de boerderij van de toekomst.

Dus, of je nu een veteraan in de landbouwsector bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de frisse wind die door de velden waait, deze dag belooft iets te bieden voor iedereen. En het beste deel? Je wordt onderdeel van een beweging die streeft naar een groenere en meer verbonden wereld.

Houd www.denieuweboerenfamilie.nl in de gaten voor meer informatie en om je aan te melden.

 

 

 

Benieuwd naar De Nieuwe Boerenfamiliedag 2023?

Bekijk de video met oud-minister Piet Adema hieronder: